Henry Peters

Fulltime, gepassioneerd fotograaf sinds eind jaren tachtig. Beweegt sindsdien soepel mee met alle ontwikkelingen en veranderingen in het vak. Gespecialiseerd in bedrijfs- en productfotografie en nog steeds trouw aan portretfotografie, de expertise waar het ooit allemaal mee begon. Ondernemend, creatief, sympathiek, geduldig, betrokken en altijd open voor samenwerking.

 

Thea Kösters

Drijvende kracht achter de schermen van Fotostudio G2. Scherp oog voor detail. Zorgt voor rust en overzicht in de dagelijkse gang van zaken. Een kei in het plannen en organiseren. Vindingrijk, kalm, georganiseerd, vriendelijk en betrokken. En altijd in voor een kennismaking!

Samen sterker

Twee zelfstandige fotografen, van verschillende generaties. Elk met een eigen kijk op fotografie en eigen expertises. Mooie ingrediënten voor een krachtige samenwerking. Twee weten immers meer dan één, twee kunnen meer dan één. Door samen te werken, elkaar te ondersteunen bij (grote) opdrachten en elkaars werk kritisch te beoordelen, krijgt ons werk nog weer een extra dimensie. En zijn we onze klanten optimaal van dienst op het gebied van fotografie en bewegend beeld.

In onze professionele fotostudio neemt ook Studio Mooierder een plekje in. Maak hier kennis met het werk van samenwerkingspartner Isabelle van Kollenburg via www.mooierder.nl